Banc De Binary Recension – Har de vad som krävs?

 

Översikt

Oavsett om du är erfaren eller helt ny inom onlinehandel (välkommen!) och bara vill få mer information, rekommenderar vi dig att använda Banc De Binary som en utmärkt mäklare. Vi har aktiverat ett konto och vi är mycket imponerade med servicen de erbjuder och de goda ryktet de har fått världen över – vänligen fortsätt läs för att se hela recensionen.

Innan vi börjar, låt oss bara påpeka att denna mäklare är licensierad och har fullständiga rättigheter runt om i världen, så var du än är ifrån, kan du känna dig säker att handla med dem och dina pengar är i trygga händer. Oavsett vilken handelsplattform du bestämmer dig att använda dig av, faktumet är att de ska vara reglerade, detta bör vara en icke – förhandlingsbar faktor. Det är viktigt!

Tillgångar

Okej, låt oss starta direkt med handelsfrågan vilket är allt vi bryr oss om. Vi älskade Banc De Binarys plattform. Den är enkel att använda och professionell men samtidigt modern. Den har alla populära tillgångar – om du har en specialisering som du vill handla inom men inte hittar på deras plattform kommer de även lägga till den åt dig. De hade ärligt talat allt inom det som vi normalt sett handlar inom – aktier som Appel, Coca Cola, index som NASDAQ och DAX, handelsvaror som guld och majs och självklart alla Forex valuta par som GBP/USD och EUR/USD osv.

Platform

När du placerar din handel (du kan investera vilket belopp du vill per handel från $1) kommer du i förväg att se hur mycket vinst och utdelning handelsplattformen erbjuder. Det är givet som en procentandel, vanligtvis mellan 70 % och 90 %. Allt du behöver göra är att välja dina tillgångar och utgångstid och sedan i vilken riktning (uppåt eller nedåt) du tror att tillgången kommer att röra sig. Så låt oss säga att du satsar $10 på att en olja går ner i värde inom närmsta timmen med en 80 % utbetalning, och den också gör det, så kommer du vinna tillbaka $18 (din ursprungliga $ 10 plus 80 % vinst). Om du investerar $100 på att Facebook aktien går upp i slutet av dagen, med en 70 % utbetalning, och den går upp, kommer du att vinna tillbaka $ 170. Vinsterna visas omedelbart på ditt handelskonto.

Kontotyper

Banc De Binary erbjuder flera olika typer av konton med en variation av tjänster inkluderat i varje nivå. Det är bra att fråga om detta vid registrering och välja det alternativ som passar dig bäst.

Vi började med ett grundläggande bronskonto, som har lägsta insättning på $250 när vi testade olika mäklare. Det inkluderade handelsplattformen med alla dess tillgångar, e-post-uppdateringar angående de viktigaste handelseventen, video analyser och tillgång till webinars som företagets analytiker är värd till (vi rekommenderar dem definitivt för nybörjare/ handlare av mellannivå – den tekniska analysen vi deltog i var väldigt informativ).

Om du uppgraderar till silver eller guldkonto blir du erbjuden en speciell bonus och kommer att få handelssignaler från din konto-ansvarige som även kommer att skräddarsy en strategi för hur dina pengar ska förvaltas för att passa dina förmågor och mål. Banc De Binary erbjuder även VIP konton vilka erhåller ett fantastiskt värde om du kan investera högre summor. Du kan njuta av gratis lojalitetsgåvor och privatlektioner med analytiker. VIP plattformen har även högre utbetalningar på de flesta tillgångar.

Insättningar och uttag

Vi kommer inte gå in för djupt i den här frågan eftersom Banc De Binarys process vad det gäller insättningar och uttag är ganska standard för den här industrin. Du kan finansiera ditt konto via banköverföringar, online money wallet eller kredit/betalkort.
Saldot på ditt konto kan tas ut när som helst, men var medveten om att det kan ta ett par dagar för företaget att bevilja en uttagsförfrågning. Överföringarna i sig är helt och hållet säkra, som du kan förvänta dig av ett reglerat företag.

Utbildningsverktyg

Vi ska gå in mer i detalj här eftersom Banc De Binary verkligen står ut när det kommer till utbildningssupport. Företaget har en särskild avdelning för utbildning för att stödja och hjälpa till nya binära optioner och även de erfarna handlarna kan lära sig något nytt om handel varje dag.

Se till att kolla in företagets YouTube kanal som lägger ut nya videos varje vecka angående finansiella ämnen. De har även en ung och levande blogg som de skapade ett par månader sedan för att göra binär handel tillgängligt för deras läsare online, och den förklarar vilken inverkan de hetaste nyheterna har på den finansiella marknaden.
Du kan även ta del av webinars, som vi nämnde tidigare, som är gratis och har ett helt bibliotek med skrivna artiklar om varje aspekt inom finansiell handel som du någonsin skulle vilja lära dig om, och mer.

Ovanpå det så får alla Banc De Binary e-post-uppdateringar från de licensierade analytikerna angående de bästa eventen att hålla koll på varje vecka och gratis e-böcker som är skrivna av företagets experter. Dessutom kan de kontoanvändarna av högre nivå enkelt få handelssignaler under dela dagen när de är inloggade på sina konton.

Slutsats om Banc De Binary

När du registrerar dig för ett handelskonto hos Banc De Binary gör du det huvudsakligen för att få en mångsidig och professionell handelsupplevelse. Du vet precis vad du kan vänta dig: Du får utomordentligt bra kundsupport dygnet runt och alla tekniska verktyg du behöver för att styra dig i rätt riktning mot framgång. Utöver det så kommer du vara en del av deras stora växande nätverk och samhälle av handlare från hela världen. Det här företaget har verkligen omdefinierat hur vi handlar på 2000-talet och det ser ut att bli det första att erbjuda sina klienter det senaste och mest innovativa inom binära optioner.