Anyoption Recension – Är det en mäklare att lita på?

 

ÖVERSIKT

Anyoption lanserades sent under 2008 och växte snabbt för att bli ett utav de ledande binära optionsföretagen. Det finns mer är 200 tillgångar tillgängliga för handel och supportpersonalen är bland de bästa som finns. Utbetalningar kan göras gratis månadsvis. Detta är bara några utav anledningarna till att Anyoption är ett bra val för både nybörjare och professionella traders.

HANDEL

Anyoption har skapat sin egna unika handelsplattform vilket gör handel via dem en unik upplevelse. När du har köpt en option är det ganska enkelt att följa den genom att använda ett diagram som finns tillgängligt. Detta gör det ganska spännande att följa alla rörelser ända fram till slutpriset.

Anyoption har en utav de största kapitallistor som finns för handel just nu bland alla binära optionsmäklare. Det finns för nuvarande över 200 tillgångar tillgängliga för handel. Det är ungefär dubbelt så många tillgångar än vad de flesta andra mäklare erbjuder. Traders som är experter inom vissa tillgångar kommer förstå att Anyoption ett utav de bästa valen som finns.

ANYOPTIONS PLATTFORM

Anyoptions plattform är en utav de bästa inom industrin. Du behöver inte ladda ner någon programvara vilket betyder att du kan handla var som helst där det finns internetanslutning. När du är ansluten kommer du att kunna se alla kapitalrörelser live. Användare kommer att kunna se alla de viktigaste trenderna och även visa trender efter plats för att avgöra vilka optioner som just nu är mest populära.

En utav funktionerna hos Anyoption är att du kan välja din egen vinst. Klienter kan skapa deras egna optioner genom att välja en risknivå de känner sig bekväma med. En annan unik funktion är trendfunktionen, den ger användaren tips och råd när de försöker bestämma sig för att välja mellan högt eller lågt.

KONTON

Vid registrering med Anyoption kan kunder välja en insättningsmetod som passar dem själva. Vid valet av valuta är det viktigt att välja den du själv vill ha eftersom det inte finns något sätt att ändra det på senare.

Minimumbeloppet för vad som krävs för att skapa ett konto och börja handla är $200. Kreditkort och onlineplånböcker är vanligtvis de snabbaste och billigaste sätten att göra en insättning. Användare kommer att kunna göra en gratis uttagning varje månad oavsett vilken typ av konto de valt att skapa.

BONUSERBJUDANDEN

Anyoption tillgodoser deras användare med ett flertal bonusalternativ till deras konton. Summan av en bonus beror på vilken summa pengar som satts in på kontot. Ju högre summa insatt på kontot desto högre summa i bonus.

Det finns ingen reklam för bonusarna och klienter kommer få dem via e-post så fort de har skapat ett konto. Kunder har 3 månader på sig att använda sig utav bonusen.
Ett VIP program är också tillgängligt via Anyoption.

MOBILAPP

Anyoption är en utav pionjärerna för onlinehandel och det är ingen överraskning att deras mobilapp är en utav de bästa som går att få. Alla funktioner från plattformen finns tillgängliga för mobila användare. Detta gör handel på språng så mycket enklare. Handel i realtid finns tillgängligt runt om i världen via mobilappen.

Mobilappen från Anyoption ger användarna bekvämlighet, frihet och flexibilitet medan de samtidigt kan använda den binära optionsplattformen. Funktionerna möter alla efterfrågningar till alla som äger en mobiltelefon så länge som det finns internetanslutning. Mobilappen finns tillägngligt för både Android och iOS system.

UTBILDNINGSRESURSER

Anyoption tillhandahåller en akademi för sina användare. Videos som finns tillgängliga är användbara för de som söker råd och utbildning inom ett specifikt område. Det finns även en rad andra resurser för traders på webbsidan. Även den mest handelserfarna kommer finna information via akademin som kan vara hjälpsamt.

KUNDTJÄNST

Kundtjänsten hos Anyoption är mycket bra. Att chatta live är möjligt nästan direkt, vilket betyder att oavsett när du har en fråga eller stöter på ett problem så kan du få hjälp.

Det finns fler än 15 språk att välja mellan på webbsidan, inklusive: Spanska, Engelska, Franska, Danska, Italienska, Tyska, Japanska, Ryska, Svenska, Finska, Koreanska, Arabiska, Turkiska, Indonesiska, Grekiska, Portugisiska, Malaysiska och Norska. Detta gör så att denna mäklare kan erbjuda mycket bra service vart du än befinner dig i världen.

SLUTSATS

Anyoption är reglerat hos CySEC. Detta är viktigt att notera eftersom många är bekymrade över säkerheten inom binära handlingsplattformar. Anypotion är helt och hållet säkert och reglerat, vilket gör det till ett utmärkt val för alla dina binära handlingsbehov.

Mäklaren har funnits sedan 2008 vilket gör det till en utav de äldsta plattformarna. När du handlar via Anyoption kan du känna dig säker och lugn i att dina pengar är skyddade hos mäklaren och även att dina pengar är säkra inom webbsidan.
Anyoption ger alla klienter, nya som gamla, en bred variation av tillgångar som är enkla att använda, på en säker plattform.