24option Recension – Handelsplattform för binära optioner

24option har blivit en innovatör inom handelsindustrin. Sedan starten har de skapat en unik handelserfarenhet för sina klienter som långt överträffar konkurrensen.

Översikt

24option har varit aktiva sedan 2010. Sedan starten har företaget siktat på att tillgodose traders med en plattform som är enkel att använda och som är lönsam för de mest eftertraktade marknaderna. 24option har förblivit ledande inom industrin och har behållit sin status som nummer ett bland binära optionsmäklare. Detta har gjort att företaget blivit certifierat som ett pålitligt och legitimt mäkleri. 24option har en fulländad EU reglerad status hos CySEC.

24option förbättras ständigt för att vara säkra på att deras traders ligger ett steg före. De har regelbundna uppdateringar av plattformarna, förser klienter med det senaste inom handel, ett exceptionellt utbildningsforum och kundtjänsten är tillgänglig dygnet runt. Avkastningarna är mycket konkurrenskraftiga; det finns över 100 globala tillgångar med noll spridning och ingen provision.

Handel

Huvudkontoret för företaget är lokaliserat i Cypern, Grekland. Som tidigare nämnt har företaget funnits sedan 2010 och har sedan dess etablerat sig som en ledare inom industrin. Det finns en imponerande lista av handelsfunktioner tillgänglig via 24option.

Företaget visar extra uppmärksamhet mot sina traders för att kunna maximera investeringsmöjligheterna. Handelssystemet är mycket enkelt att använda och ger klienter alla typer av handelsfördelar som går att få.

Varje månad ordnar 24option med roliga och spännande tävlingar till sina kunder. Dessa tävlingar ger klienterna en chans att vinna en bra summa pengar baserat på deras utförande av handel och deras skicklighet.

24Options Platform

24option har alltid tillgodosett traders med bland den bästa teknologin som går att få. Plattformen är mycket enkel att använda. Den är tillgänglig till alla typer av media. Plattformen var nyligen uppgraderad till en bredare plattform som gör handeln mer effektiv, snabbare och mer lätthanterlig.

Konton

Minimumbelopp för att skapa ett konto hos 24option är $250. Minimumbeloppet för att handla är $24. Det maximala beloppet tillåtet per option är $100,000. Besökare kan hitta många olika språk tillgängliga, som bland annat inkluderar; Portugisiska, Arabiska, Danska, Kinesiska, Lettiska, Holländska, Ryska och Engelska. Detta gör så att konton är lätta att skapa världen över.

En utav de bästa egenskaperna hos 24option är demokontot. Denna egenskap tillåter traders att testa på en plattform innan en investering görs så att denne kan få en idé om hur det är att handla via 24option.

Bonuserbjudanden

När du registrerar dig för ett nytt konto hos 24option får du som ny medlem en 100% välkomstbonus. Detta ger traders chansen att kunna öka sina investeringar redan från start. Dessutom ger företaget ut bonusar varje vecka för att maximera sina klienters investeringar.

Klienter hos 24option tjänar upp till 89% av deras investeringar. De som har ett VIP konto kommer att tjäna extra 2% för ett guldkonto och extra 4% för ett platinakonto.

Uttagningar är enkla och tar i genomsnitt sju dagar att genomföra. Det första uttaget som görs är gratis. En standardmedlem kommer att få den första uttagningsavgiften efter att den första uttagningen är gjord.

Guldmedlemmar får en gratis uttagning i månaden och platina medlemmar har obegränsat antal gratis uttag.

Mobilapp

För de traders som är på språng och ändå vill ha tillgång till sitt konto finns en app till mobilen från 24option som är tillgänglig till både Android och iOS.

Mobilappen är mycket enkel att använda och tillåter dig att ha tillgång till alla förmåner från plattformen direkt från din mobil.

Utbildningsresurser

24option uppmuntrar till ett ”learn to earn” motto för deras företag. Så fort du börjar handla med mäklaren kommer du få en hälsning från en personlig kontoansvarig. Den ansvarige har stora kunskaper inom industrin och kommer prata i det språket du föredrar.
Traders blir vägledda från grunderna av plattformen redan innan de börjar handla via mäklaren.

Utbildningscentrumet hos 24option är tillgängligt i alla språk och det finns flera olika media att välja mellan. De kurser som finns tillgängliga för traders tillåter dig att samarbeta med proffs samtidigt som du lär dig alla detaljer om den binära handelsindustrin. Det finns live övningsvideos tillgängliga som visar hur man räknar ut risker och fattar smarta beslut. Dessutom finns en e-bok tillgänglig för nedladdning. E-boken är i huvudsak en encyklopedi för världen inom binära optioner.

Kundtjänst

En av anledningarna till att 24option är så framgångsrikt och kan behålla sin EU reglerade status är på grund av deras nöjda kunder. Kundtjänsten är tillgänglig dygnet runt. Mäklaren stödjer behoven som kunden har genom att från start erbjuda full insyn kombinerat med strikta riktlinjer för handel.

Slutsats

När det kommer till höga avkastningar och korttidsinvesteringar kan 24option erbjuda en handelsplattform som är enkel att använda med högt efterfrågan. 24option tillgodoser traders med en fantastisk handelserfarenhet som är packad med många fördelar, inga gömda provisioner och noll spridning. Detta kombinerat med enastående support och ett utbildningsområde i toppform, en lång lista med ledande instrument och globala tillgångar gör 24option till en utav toppvalen inom binär optionshandel.